Известие

Collapse
No announcement yet.

Диагностика в Ауто Италия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Диагностика в Ауто Италия

Здравейте,
    Записал съм си час за преглед на една Алфа 147 дизел в Ауто Италия, която искам да купя. Но след като изчетох доста мнения във форума виждам, че основно се препоръчват Вантотрейд и сервиза на Бобо. Може ли да разчитам на това, че в Ауто Италия ще могат да ми направят качествена диагностика на двигателя и преглед на ходовата част, както и геометрия.
    Какво е вашето мнение? В Ауто Италия имат ли всички нужни уреди, за да разчитам че ще открият всички евентуални проблеми?
    Във форума четох, че специално за дизелите (този е 1.9 JTD) имало начин на 100% при компютърната диагностика да се каже на колко километра е колата. Когато бях във Вантотрейд обаче, за да прегледаме една друга Алфа 147 дизел, която бях харесал, момчето което прави диагностиката каза, че не знае как може на 100% да се определят километрите при диагностиката. Някой може ли да каже как точно се вижда това?
    Другото леко притеснително с колата е, че е на 3 години но е на 130 000 км. Внесена е от Швейцария, където доколкото знам там всички са длъжни да преглеждат колите си редовно. Явно колата е карана доста, но пък е поддържана добре и не е изхабена. Километрите не са малко, но за сметка на това явно километража не е пипан и километрите са реални. Много ли са километрите според вас?

Колега браво за добрия избор на автомобила,приципно Ауто италия имат много точна диагностика и ще ти кажат всичко,аз лично ти препоръчва да намериш тел. на Бобо и да се разбереш с него за диагностика той ще ти покаже реалните километри,ходова част,геометрия и др. неща.За Швейцария мога да кажа много добри неща за колите и че са много подържани,ако колата е на релни километри за три години е нормално защото дизела се взима от хора които карат много километри.Съвет от мен ходи при бобо.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

аз си подържам колата в Ауто Италия и съм много доволен.
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

A аз не съм доволен и макар, че отидох чрез познат на приемчика там, не бях виждал такова непрофесионално и малоумно поведение. За цените на услугите и частите да не гоеорим. Крака ми там няма да стъпи там, освен ако не си намразя колата.... Бобо is the Best!

Comment

Ето виж теми за Ауто Италия във форума на Фиат:
          http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=16931
          http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12041

Аз също бих ти препоръчал Бобо,за него има добри отзиви във Фиат форума,а виждам и тук е така.
          Ходя си пеша.

Comment

От фиат който са ходили там не са никак доволни...така че при Бобо
            Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
            Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Благодаря на всички за отговорите!
              Ще се опитам да уговоря нещо при Бобо или във Вантотрейд.

Comment

Working...
              X